Voor STRP Biënnale een creatief kunstwerk realiseren. STRP bestaat sinds 2006 en is uitgegroeid tot een van de grootste indoor festivals in Europa op het gebied van technologie en kunst. STRP wil een open, doorlopende en kritische dialoog opzetten tussen mens, technologie, samenleving en toekomst. STRP initieert, produceert en presenteert vernieuwende kunst en visies waarbij creatieve technologie een grote rol speelt, voor een internationaal en nieuwsgierig publiek.

Proces

Door te gaan experimenteren met licht en reflecterende materialen ontstonden er unieke creaties. Door licht toe te passen op verschillende materialen als glas, plastic, water en aluminium maar ook de schaduwen te gebruiken ontstaan er spannende landschappen die weerkaatsing geven van verschillende kleuren en dieptes. Het materiaal aluminium gaf hierbij veel mogelijkheden. Door de weerkaatsing maar ook de vorm die buigbaar is. De creaties zijn dus gemaakt met aluminium waarbij verschillend soort licht unieke effecten creëerde.

Creaties

Met dit ‘landschap van aluminium’ is een video gemaakt waarbij kleuren reflecteren en schaduwen dieptes geven. Dit geeft in samenhang met de muziek een spannende sfeer. Uit de video is ook het beeld gehaald die gepresenteerd zal voor in de poster worden. De nadruk licht op het beeld wat als een kunst op zichzelf gezien kan worden. De video zal gepresenteerd worden tijdens het evenement.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s