Mijn naam is Sylvie de Kock en ben 23 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het Brabantse Wouw.  Nadat ik mijn middelbareschooltijd in Bergen op Zoom had afgrond, ben ik de opleiding Stad en Streekontwikkeling aan de HAS Hogeschool begonnen.  Gedurende deze opleiding heb ik mezelf ontwikkeld als een projectmanager. Ik met name geleerd door middel van goede communicatie en creativiteit uitvoerbare en multifunctionele projecten uit te zetten.

Vervolgens ben ik begonnen met de opleiding Grafische en Digitale media aan de AP Hogeschool te Antwerpen. In het eerste opzicht is het niet vanzelfsprekend om deze verschillende opleidingen achtereen te volgen, maar mijn passies liggen op beide gebieden. Bij de opleiding Stad en streekontwikkeling heb ik mijn interesses in communicatie, samenwerking en landbouw ruim kunnen toepassen. Echter was ik gedurende deze opleiding, maar ook in mijn vrije tijd, graag bezig met het ontwikkelen van mijn creatieve kant. In het 2e schooljaar heb ik de keuze gemaakt om op de digitale kant oftewel Crossmedia te focussen. Waardoor nog meer de nadruk ligt op webdesign maar ook social media, animaties en film. 

Afgelopen schooljaar (2017-2018) ben ik afgestudeerd waardoor ik nu op zoek ben naar een leuke uitdaging. Omdat er veel vraag was vanuit klanten ben ik ook gestart met mijn eigen bedrijf waar nu verschillende opdrachten voor verricht zoals het onderhouden  van social media en het maken van posters en animaties.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport. Ik heb enkele jaren op hoog niveau gehandbald maar door verschillende blessures ben ik helaas moeten stoppen. Om toch bij de vereniging betrokken te zijn, ben ik onderdeel van een commissie om evenementen te organiseren.